Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Zlé pondělí" by Nicci French " eBook PDF Kindle ePub Free

Zlé pondělí

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Zlé pondělí
  • Author : Nicci French
  • Release Date : January 07, 2014
  • Genre: Women Sleuths,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 1245 KB

Description

Nová sedmidílná řada detektivek s psychoanalytičkou Friedou Kleinovou. Únos dítěte je vždycky závod s časem – tentokrát jej běží londýnská psychoanalytička Frieda Kleinová. Jejím jediným vodítkem jsou děsivé sny jednoho z pacientů, kterému se nutkavě vrací představa, že unáší chlapce podobného ztracenému pětiletému Matthewu Faradayovi. Frieda, která je zprvu přesvědčená, že policie její obavy rovnou smete ze stolu, je postupně proti své vůli zatažena do samého centra případu. Jiný únos dítěte, k němuž došlo před dvaceti lety, nabídne nové vodítko, které dokáže odkrýt pouze Frieda, odbornice na uvažování psychicky narušených jedinců.

Ačkoli tento autor napsal už 9 románů, ve skutečnosti nikdo takový neexistuje. Zato existují Nicci Gerrard a Sean French, což jsou britští manželé a spisovatelé, kteří dali dohromady své talenty a svá jména a píší jeden skvělý psychothriller za druhým.

„Tato autorská dvojice patří nepopiratelně ke špičce britské psychologické detektivky, jsou mistry nečekaných zvratů, dokážou brilantně vystupňovat napětí.“ Observer

„Návykové čtení, které vám pocuchá nervy.“ Daily Express


Free Download "Zlé pondělí" PDF ePub Kindle